Product image

Lähetä ostolista täyttämällä sähköpostiosoitteesi

Maxwood XL Product image Product image Product image Product image Product image Product image

Maxwood XL

Pitkät, tyylikkäät lankut. Maxwood XL on pidempi lankku, joka vahvistaa aidon lankkulattian tunnetta. Valitse tammen, tuhkan tai saksanpähkinän välillä, useat lattiat tulevat luonnollisesta valikoimastamme ja sopivat täydellisesti skandinaavisiin koteihimme.

Maxwood XL on uusi aito puulattia Golvabialta. Olemme kehittäneet uutta puulattiaa viemällä puulattian hyvät puolet uudelle tasolle ohuella pintakerroksella. Maxwood XL on yksinkertaisesti aito puulattia, mutta sen rakenne on modernimpi ja kestävämpi kuin tavanomaisen puulattian. Se on luontaisen miellyttävä, mutta kestää enemmän kulutusta, ja sen kauniista kuvioinnista pääsee nauttimaan paljon pidempään. Syynä kestolle on HDF-ydin, lujasti yhteen puristettu puukuitu on paljon kovempaa kuin kovin puulaji. Kovuus takaa muodon säilymisen, joten pystyimme lakkaamaan pinnan vahvemmin kuin ennen oli mahdollista. Tuloksena on yhä luonnollinen, aito puulattia, mutta paremmin ominaisuuksin.

Tyylikkäät puulattiat! Maxwood XL on pidempi lankku, joka lisää aidon lankkulattian tunnetta. Valitse tammen, tuhkan tai saksanpähkinän välillä, useat lattiat tulevat luonnollisesta valikoimastamme ja sopivat täydellisesti skandinaavisiin koteihimme.

Lue lisää
Maxwood 9,5mm 5G klick SundaHus Svanen Made in Sweden

Asiakirja

Muunnelmia